Crespo van Chelsea naar Internazionale

Ger
7 augustus 2006, 12:51

De wens van Hernan Crespo om terug te keren naar de Italiaanse competitie is in vervulling gegaan. De 31-jarige spits van Chelsea tekende maandag een verbintenis tot de zomer van 2008 bij Internazionale.

Om de overstap mogelijk te maken was de Argentijn bereid om salaris in te leveren. Maandag kwamen technisch directeur Marco Branca van Inter, een afgevaardigde van Chelsea, Crespo en zijn zaakwaarnemer bij elkaar om de overgang af te ronden.

Crespo, die over een Italiaans paspoort beschikt, liet afgelopen seizoen regelmatig weten te hopen op een terugkeer naar de Serie A. De spits speelde eerder in Italië voor Parma, Lazio, Inter en AC Milan.

"Italië is mijn natuurlijke omgeving", liet Crespo afgelopen week nog weten. "Daar wil ik de rest van mijn leven verblijven. Het is bovendien de beste competitie." De Argentijn kwam in augustus 2003 naar Chelsea. Zijn verblijf bij de Engelse club bleek geen doorslaand succes. Door de komst van Andrei Shevchenko leken zijn kansen op speeltijd vrijwel verdwenen.

Chelsea laat de spits transfervrij naar Inter vertrekken. The Blues hebben de mogelijkheid om Crespo na een seizoen terug naar Londen te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen