Treurige actie: Eriksen bekogeld met muntjes na Deense rentree

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 maart 2022 – Christian Eriksen (30) beleefde zaterdagavond een zeer bijzondere rentree in het shirt van de nationale ploeg van Denemarken. De Johan Cruijff ArenA leefde mee met de spelmaker, die binnen twee minuten na zijn invalbeurt een doelpunt maakte. Dat hij na de interland bekogeld werd, zorgde dan ook voor veel vraagtekens.

Treurige actie: Eriksen bekogeld met muntjes na Deense rentree

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De oud-Ajacied speelde zaterdag zijn eerste minuten als international sinds het EK van afgelopen zomer. Daarin zakte Eriksen na een hartstilstand in elkaar, dus dat hij 287 dagen na het ongeval alweer op het veld stond in de ArenA, was bijzonder. Het leverde de Deen in zijn oude stadion zelfs applaus op, maar na de wedstrijd werden er muntjes gegooid naar de speler van Brentford.

"Eerst raakten de muntjes mijn rug en daarna de schouder. Het is idioot, ik weet niet waarom ze dit doen", zei Eriksen, die het incident tegenover Kanal 5 vervolgens maar afdeed met een knipoog. "Misschien wilden ze mijn shirtje kopen." Tijdens zijn rentree op het veld in Amsterdam kreeg Eriksen van beide kanten nog een staande ovatie.

Lees ook: Eriksen: "Ik denk er nog vaak aan terug, het is een deel van mij"

Eriksen speelde tot dusver 109 interlands, waarin hij 36 doelpunten maakte. De middenvelder maakte de overstap naar Brentford om weer in beeld te komen bij de nationale ploeg van Denemarken, met wie hij hoopt naar het WK in Qatar te gaan. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd