In zoektocht naar nieuwe trainer kan United één naam al vergeten

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 maart 2022 – In de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer hoeft Manchester United niet te rekenen op Luis Enrique. De huidige bondscoach van Spanje werd de afgelopen tijd in verband gebracht met het hoofdtrainerschap op Old Trafford, maar zo ver zal het niet komen. Enrique blijft de Spaanse nationale ploeg voorlopig trouw.

In zoektocht naar nieuwe trainer kan United één naam al vergeten

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De zoektocht van Manchester United naar een opvolger van Ralf Rangnick zal nog wel wat tijd in beslag nemen. De media vullen hun buikje er in ieder geval alvast mee. Zo werden de afgelopen tijd onder meer Erik ten Hag en Mauricio Pochettino genoemd als mogelijke nieuwe oefenmeester van de Engelse topclub. Ten Hag zou zelfs al hebben gesproken met Manchester United. Het is echter geen zekerheid dat de Ajax-trainer na dit seizoen vertrekt naar Manchester. Ten Hag zou na zijn gesprek met Manchester United namelijk benaderd zijn door twee andere clubs.

Lees ook: Van Gaal raadt Ten Hag United af: "Ga naar een voetbalclub"

Wie sowieso niet de nieuwe hoofdtrainer van de Red Devils wordt, is Enrique. De Spanjaard, die in 2015 nog de treble won met FC Barcelona, heeft het naar zijn zin bij de Spaanse nationale ploeg. Evenals Oranje is Spanje, halve finalist tijdens het recente EK, deze interlandperiode begonnen aan de voorbereiding op het WK in Qatar. En daar wil Enrique heel graag bij zijn. ''Ik zal in Qatar zijn met Spanje omdat ik mijn woord heb gegeven. Daarnaast is er niets dat mij nog enthousiaster maakt dan mijn land vertegenwoordigen op een WK'', zei hij maandag op zijn persconferentie.

''Ik kan het harder zeggen, maar niet duidelijker; ik ben waar ik wil zijn'', was Enrique duidelijk. Door zijn naam kan Manchester United dus een streep zetten. In hoeverre de Spanje nadrukkelijk in beeld was als nieuwe hoofdtrainer op Old Trafford, is natuurlijk koffiedik kijken. De komende tijd zullen er nog wel meerdere namen in verband worden gebracht met de huidige nummer zes van de Premier League.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd