'PSG wil koerswijziging en denkt aan vertrek van Messi en Neymar'

31 maart 2022, 18:41

Lionel Messi en Neymar werden afgelopen zomer herenigd bij Paris Saint-Germain, maar de vraag is hoelang ze daar nog spelen. De uitschakeling in de Champions League zou de clubleiding aan het denken hebben gezet. Waar de afgelopen seizoen werd ingezet op de beste spelers, lijkt men nu te beseffen dat een goed team veel belangrijker is. Mogelijk moeten de twee vedettes daarom plaatsmaken.

PSG kan in de voorhoede beschikken over Messi, Neymar, Kylian Mbappé en Angel Di Maria. Vier geweldige spelers, maar het heeft nog te weinig resultaten opgeleverd. De ploeg is uitgeschakeld in de Champions League en in het bekertoernooi. De landstitel kan de manschappen van Mauricio Pochettino bijna niet meer ontgaan, maar dat is voor de ambitieuze Parijzenaars niet genoeg. De club snakt naar Europees succes.

L'Équipe weet dat de beleidsbepalers denken dat ze iets moeten veranderen, aangezien het huidige plan nog niet heeft gewerkt. Daarom zouden de routiniers plaats moeten maken, al weet PSG dat ze de aanvallers niet zomaar kwijtraken. Geen enkele andere club zou ze het salaris kunnen geven dat ze momenteel in Parijs verdienen. Daarnaast zijn de spelers niet in vorm, waardoor ook niemand een torenhoge transfersom wil betalen voor de voetballers. De Fransen moeten dus water bij de wijn doen als ze van de sterren af willen.

Toekomst in de MLS?

Het is volgens de Franse krant niet uitgesloten dat beide spelers naar de MLS verkassen. Beiden hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze ooit in de Verenigde Staten willen wonen. Daar komt bij dat de spelers niet meer de allerjongsten zijn. Mochten ze wel in Parijs blijven, dan bestaat de kans dat ze geen onomstreden basiskrachten meer zijn. De clubleiding weer meer speeltijd voor jonge talenten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen