Toornstra treurt, maar blijft positief: "Dan is er niet veel aan de hand"

7 april 2022, 22:24

Jens Toornstra was na het laatste fluitsignaal duidelijk niet tevreden over de uitslag tegen Slavia Praag. Feyenoord leek na een achterstand een 3-2 overwinning over de streep te trekken, maar in de blessuretijd werd het toch nog gelijk. Dat mag volgens de middenvelder, die als invaller binnen de lijnen kwam, niet gebeuren.

"We hadden het onszelf makkelijk kunnen maken, dat is klote. We zitten er vrij teleurgesteld bij momenteel. Vooral door het laatste moment. Als je in de laatste minuut een corner tegen krijgt, moet je er alles aan doen om die tegen te houden. Er gingen daar teveel dingen niet goed", vertelt Toornstra op de persconferentie.

Lees ook: Feyenoord op rapport: vier onvoldoendes

Feyenoord kwam via Luis Sinisterra vroeg op voorsprong, maar het bleek niet het startsein van een makkelijke avond. Aan het begin van de tweede helft keken de Rotterdammers namelijk tegen een achterstand aan. "Daarna rechten we goed de rug en komen weer op voorsprong. We speelden niet zo als in de eerste helft, maar je trekt 'm wel bijna over de streep. Het is enorm zonde dat je het nog weggeeft", treurt Toornstra, die de moed er toch in wil houden na de remise.

"Je hebt aan één goal genoeg", blikt de middenvelder vooruit op de return in Tsjechië. "We hadden het onszelf makkelijke kunnen maken, maar we moeten het ermee doen. Wij hebben in de eerste helft laten zien dat we heel dominant kunnen zijn. Als wij  ervoor zorgen dat we de goals volgende week niet zo makkelijk tegen krijgen, dan is er niet zoveel aan de hand."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen