'Pogba staat voor spectaculaire terugkeer naar Frankrijk'

11 april 2022 – Hoewel de prijzen nog moeten worden verdeeld, draait de geruchtenmolen als nooit tevoren. Vooral de Franse voetballers zijn in trek. Zo heerst er nog altijd onduidelijkheid over de toekomst van Kylian Mbappé, terwijl het momenteel ook nog de vraag is waar Paul Pogba volgend seizoen speelt. Als we Foot Mercato moeten geloven, zou de middenvelder zomaar eens de overstap naar Paris Saint-Germain kunnen maken.

'Pogba staat voor spectaculaire terugkeer naar Frankrijk'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Manchester United betaalde zes jaar geleden een slordige 105 miljoen euro voor de komst van Pogba. De Fransman was tussen 2009 en 2012 ook al actief in Manchester, maar toen kwam het nog niet tot een doorbraak op het hoogste niveau. Na vier jaar het shirt van Juventus te hebben gedragen kreeg Pogba dan toch de kans om zijn kunsten te vertonen op Old Trafford. Zijn komst bracht erg hoge verwachtingen met zich mee, maar indruk maken deed de middenvelder de afgelopen jaren vooral bij de Franse nationale ploeg. In dienst van Manchester United is het er eigenlijk geen moment écht uitgekomen.

Ook dit seizoen is Pogba niet onomstreden. Het heeft er daarom alle schijn van dat hij komende zomer de deur van Old Trafford achter zich dichttrekt. Niet in de laatste plaats omdat Pogba in het bezit is van een aflopend contract, dat hij niet lijkt te gaan verlengen. Hoewel Manchester United de Fransman naar verluidt een aanbod heeft gedaan dat van hem de best betaalde speler in de Premier League maakt, staat hij voor een transfervrij vertrek uit Manchester. Pogba is en blijft natuurlijk een interessante speler voor de Europese top. Oók voor Paris Saint-Germain.

Volgens Foot Mercato heeft PSG zelfs de beste papieren om Pogba komende zomer transfervrij binnen te halen. Technisch directeur Leonardo zou al persoonlijk hebben afgesproken met de middenvelder en Pogba heeft naar het schijnt wel oor naar een overstap naar het Parc des Princes. De boomlange middenvelder werd de afgelopen tijd ook in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid en een terugkeer naar Juventus, maar de Italianen zouden niet geïnteresseerd zijn in een rentree van de Fransman. Daardoor ligt de weg naar Parijs dus open.

Houdt Pogba Mbappé in Parijs?
Hoewel niet genoemd door Foot Mercato, zou het aantrekken van Pogba ook een manier van PSG kunnen zijn om Mbappé binnenboord te houden. De aanvaller is evenals zijn landgenoot in het bezit van een aflopend contract. Real Madrid leek een lange tijd op koers te liggen voor de komst van Mbappé, maar de Ligue 1-ster zou een langer verblijf bij PSG naar verluidt toch weer overwegen. Bij de nationale ploeg kunnen Mbappé en Pogba het erg goed met elkaar vinden, zowel binnen als buiten de lijnen. De aanvaller zal dus ongetwijfeld blij zijn als de Manchester United-middenvelder arriveert in Parijs.

Lees ook: Mbappé ziet puzzelstukjes in elkaar vallen bij PSG: "We zijn blij"

Reacties

Premier League

gerelateerd