'Clubloze Langeler wordt bondscoach, samenwerking met Hiddink'

15 april 2022 – Art Langeler lijkt weer aan de slag te gaan als trainer. De sinds november clubloze oefenmeester zou zeer dicht bij een aanstelling als bondscoach van Curaçao zijn. Eerder deze week verscheen al het nieuws dat ook Guus Hiddink weer aan de slag kan bij het land. 

'Clubloze Langeler wordt bondscoach, samenwerking met Hiddink'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

RTV Oost schreef dat Langeler 'waarschijnlijk' aan de slag gaat als bondscoach van Curaçao. De trainer zat zonder functie sinds hij in november werd weggestuurd bij toenmalig Eredivisiehekkensluiter PEC Zwolle. Zijn mogelijke aanstaande klus bij een nationaal elftal is voor Langeler niet helemaal nieuw: eerder vervulde hij ook verschillende functies bij de KNVB.

Hiddink
Eerder (2020 - 2021) vervulde Hiddink de functie van bondscoach van het land, al duurde dat door een coronabesmetting niet lang. Patrick Kluivert volgde hem als interim-trainer op, maar het land zoekt nu dus naar een nieuwe vaste trainer.

Mocht dat inderdaad Langeler worden, dan is de kans groot dat hij alsnog met de vorige bondscoach komt samen te werken. De 75-jarige Hiddink is weliswaar gestopt als trainer, maar zou met de Curaçaose voetbalbond in gesprek zijn over een terugkeer als technisch directeur.

Lees ook: Hiddink (75) weer aan de slag: terugkeer bij Curaçao lonkt

Reacties

Eredivisie

gerelateerd