Hiddink toch geen klankbord bij PSV: "Alleen soms op de koffie"

17 april 2022 – Guus Hiddink gaat na de zomer geen rol vervullen in de technische staf van PSV. De 75-jarige oefenmeester zou de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooij gaan ondersteunen in het Philips Stadion. Volgens Hiddink is daar echter geen sprake van.

Hiddink toch geen klankbord bij PSV: "Alleen soms op de koffie"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Hiddink opperde voor de bekerfinale in gesprek met ESPN dat hij wel zo nu en dan langs zal gaan. "Een keer in de maand op de koffie. Ik heb geen rol en we hebben niks afgesproken. Het werd een beetje zwaar aangedikt dat ik klankbord zou worden bij Ruud van Nistelrooij. Ik vind dat Ruud een hele mooie stap heeft gemaakt. Een klankbord is niet nodig, dat vindt hij zelf ook. Ruud is de baas, we zullen af en toe praten."

De voormalig trainer van onder meer PSV, Real Madrid, Chelsea en Oranje gaat aan de slag bij de nationale bond van Curaçao. Daar was hij tussen 2020 en 2021 al actief als bondscoach en technisch directeur. Nu keert hij in die functie terug naar het eiland en neemt hij Art Langeler mee als bondscoach. "Hij is goed, beschikbaar en kan goed met de huidige assistenten overweg", vertelde Hiddink over de nationale ploeg.

Tot slot ging Hiddink ook nog in op de aanstaande transfer van Erik ten Hag naar Manchester United. Hij vindt dat de trainer van Ajax een goede keuze maakt. "Mensen zeggen dan waarom je dat zo snel doet. Maar er zijn clubs op de wereld waar je niet zo rationeel over nadenkt. Je duikt in een club als Manchester United. Natuurlijk moet daar veel gebeuren. Het is belangrijk dat hij de steun en de tijd krijgt om daar wat te doen. Ik denk niet in afbreukrisico."

Reacties

PSV

gerelateerd