'De Ligt en vier andere spelers verschijnen op verlanglijst Ten Hag'

22 april 2022, 13:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Met de bijna 150 miljoen euro die Erik ten Hag mag besteden tijdens zijn eerste zomer als coach van Manchester United, hoopt hij de selectie van een grondige make-over te voorzien. Van verdedigers tot aanvallers uit het buitenland én de Eredivisie: Ten Hag heeft ambitieuze plannen voor op de transfermarkt.

Aangezien de contracten van Paul Pogba, Juan Mata, Jesse Lingard, Nemanja Matic en Edinson Cavani aflopen, ligt een leegloop bij Manchester United voor de hand. Dat komt ook omdat reserves Phil Jones, Anthony Martial en Andreas Pereira niet in de plannen van de club voor lijken te komen. Bovendien is de toekomst van een speler als Cristiano Ronaldo nog onzeker.

Ten Hag heeft aangegeven dat diverse spelers van Ajax aan zijn eisen voldoen. Zo is hij zeer gecharmeerd van Antony, die volgens kwaliteitskrant The Times voor 65 miljoen euro kan worden opgepikt. Ook Lisandro Martínez staat op de verlanglijst van de coach, die eveneens denkt aan een hernieuwde samenwerking met Matthijs de Ligt. Ten Hag benoemde de huidige verdediger van Juventus al op achttienjarige leeftijd tot aanvoerder van Ajax.

Ten Hag wil echter niet alleen shoppen in Nederland. Ook Declan Rice van West Ham United en Kalvin Phillips van Leeds United worden in de gaten gehouden. Donny van de Beek kan rekenen op een nieuwe kans: hij keert na dit seizoen terug bij United, nadat hij sinds januari wordt verhuurd aan Everton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen