'Onana laat van zich horen en ontkent vakantie door Ten Hag'

24 april 2022, 21:55

André Onana is naar eigen zeggen helemaal niet op vakantie gestuurd door zijn club Ajax. De doelman is momenteel in Kameroen, maar daar hebben de Amsterdammers weinig mee te maken. Hij zou om verschillende redenen naar zijn geboorteland zijn afgereisd.

Volgens het Spaanse medium Mundo Deportivo is eerdere berichtgeving over Onana onjuist. Er werd namelijk gemeld dat Ten Hag de vertrekkende goalie op vakantie had gestuurd na een aantal teleurstellende wedstrijden. Dat zou einde seizoen en tijdperk Ajax betekenen voor Onana, die zijn plek verloor omdat hij zijn aflopende contract niet wilde verlengen.

Het management van Onana heeft laten weten dat hij niet op vakantie is in Kameroen. Hij zou daar zijn om zich te laten behandelen voor een blessure en omdat een familielid is overleden. Onana werd na teleurstellende wedstrijden in de finale van de KNVB Beker gepasseerd door Ten Hag. Maarten Stekelenburg maakt het seizoen af onder de lat van de koploper.

Onana gaat aan het einde van dit seizoen vertrekken bij Ajax. De 26-jarige sluitpost tekent binnenkort naar alle waarschijnlijkheid een contract bij het Italiaanse Internazionale. Zijn succesvolle periode bij Ajax werd vorig jaar plotseling onderbroken door een schorsing vanwege het gebruik van doping. Onana stond negen maanden langs de kant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen