Advocaat haalt Ricksen naar Rusland

9 augustus 2006, 19:25

Fernando Ricksen zet zijn loopbaan voort in Rusland. De oud-international, die vorige maand uit de gratie raakte bij Glasgow Rangers-manager Paul le Guen, vertrekt op huurbasis naar Zenit Sint Petersburg. In Sint Petersburg zal Ricksen worden herenigd met Dick Advocaat, de trainer onder wie hij eerder al jarenlang werkte bij de Rangers.

Beide ploegen zijn het al eens over het huurcontract, maar Ricksen moet nog wel medisch gekeurd worden in Rusland. Als deze keuring zonder problemen verloopt, zal Zenit naar Schotland komen voor een vriendschappelijke wedstrijd. Wanneer dit duel gespeeld zal worden, is nog niet duidelijk. 

Ricksen, de voormalig aanvoerder van de Rangers, raakte vorige maand in opspraak. Tijdens een vliegreis naar Zuid Afrika misdroeg hij zich, waarna manager Le Guen hem prompt terug naar huis stuurde. Terug in Schotland liet Ricksen zich opnemen in een kliniek, om zijn privé-problemen te overwinnen. 

Twee weken geleden keerde hij weer terug op het trainingsveld van de Rangers, maar manager Le Guen hoefde hem niet terug in zijn selectie. "Ik heb hem laten weten dat het wellicht beter is als hij vertrekt", liet de Franse manager weten. In Zenit Sint Petersburg heeft Ricksen nu een nieuwe club weten te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen