Vier redenen waarom PSV de topper tegen Feyenoord verliest

8 mei 2022, 11:24

PSV koestert nog een sprankje hoop op het winnen van de landstitel. Eén misstap kan de ploeg van trainer Roger Schmidt echter al fataal zijn. En dan moet PSV dit weekend ook nog op bezoek bij Feyenoord. Samen met Jack's Casino noemt FCUpdate.nl vier redenen waarom PSV de topper in De Kuip gaat verliezen.

1. Feyenoord zit op een roze wolk

PSV treft zondag met Feyenoord een tegenstander die deze week geschiedenis schreef. De Rotterdammers hielden knap stand bij Olympique Marseille en plaatsten zich voor de finale van de Conference League. Natuurlijk zullen de manschappen van trainer Arne Slot de wedstrijd van donderdag in de benen voelen, maar tegelijkertijd geeft het bereiken van de eindstrijd het zelfvertrouwen van Feyenoord een enorme boost. Denk je dat Feyenoord thuis wint van PSV? Zet in en win 2.38 keer je inzet.

2. PSV verliest vaak in De Kuip

Nee, de statistieken bieden PSV weinig hoop op een goed resultaat in Rotterdam. De Eindhovense club verloor negen van de laatste elf uitwedstrijden tegen Feyenoord in de Eredivisie. De laatste zege van PSV in De Kuip tegen Feyenoord dateert van het seizoen 2017/18, toen na het laatste fluitsignaal een 1-3 eindstand op het scorebord prijkte. De doelpuntenmakers aan Eindhovense zijde spelen tegenwoordig niet meer in de Eredivisie: Santiago Arias, Steven Bergwijn en Gastón Pereiro. Verwacht je dat PSV zondag niet scoort tegen Feyenoord? Zet in en win 4.25 je inzet.

3. Feyenoord voelt de druk minder

PSV móét winnen om de druk op Ajax te houden. Feyenoord kan zich daarentegen een nederlaag veroorloven, zeker na de zeperd van FC Twente tegen Fortuna Sittard (1-2). Bovendien kan de week van de Rotterdammers niet meer stuk. Feyenoord zal zodoende vandaag iets meer vrijuit spelen. En dat is fijn voor het team van Slot, zeker na de wedstrijd tegen Olympique Marseille. Die stond immers onder hoogspanning. Verwacht je dat er vier keer of vaker gescoord wordt in De Kuip? Zet in en win 2.40 keer je inleg.

4. PSV won dit seizoen nog geen enkel topduel (in de Eredivisie)

Bij PSV denkt men liever niet terug aan 19 september vorig jaar, toen er op eigen terrein met duidelijke cijfers werd verloren van Feyenoord. Door doelpunten van Jens Toornstra (twee keer), Bryan Linssen en Cyriel Dessers eindigde de Eredivisie-kraker in 0-4. Later in het seizoen verloor PSV ook de andere topwedstrijden in competitieverband. Op bezoek bij Ajax werd het 0-5 en thuis tegen de Amsterdammers ging PSV opnieuw onderuit (1-2). PSV heeft dit seizoen dus nog geen enkele topper in de Eredivisie gewonnen. Verwacht je dat daar zondag verandering in komt? Voor een overwinning van PSV staat een quotering van 2.65.

Let op: gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Reacties

redacteur
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De laatste zege van PSV in de Kuip was op 17 april 2022.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die vond ik ook helemaal niet erg.Gek he!.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen