'Letsch weg bij Vitesse? Belgische club zet trainer op wensenlijst'

11 mei 2022 – Thomas Letsch is mogelijk bezig aan zijn laatste dagen als trainer van Vitesse. De hoofdtrainer staat op het wensenlijstje van Standard Luik. Hij staat er goed op bij de Belgische club nadat hij eerder dit seizoen Anderlecht uitschakelde in de voorrondes van de Conference League.

'Letsch weg bij Vitesse? Belgische club zet trainer op wensenlijst'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De Duitse oefenmeester wist afgelopen voetbaljaargang te imponeren met Vitesse in de competitie. Dit seizoen leverde dat een prachtige Europese campagne op met wedstrijden tegen Anderlecht, Tottenham Hotspur, Stade Rennais en AS Roma. De Italiaanse tegenstander werd de Arnhemmers uiteindelijk fataal, maar het heeft de trainer dus uitstekend op de kaart gezet, weet Het Laatste Nieuws.

Ondanks de mooie Europese wedstrijden is er de laatste weken wat kritiek op Letsch, aangezien de prestaties in de competitie tegenvallen. Vitesse heeft zich al geplaatst voor de play-offs voor Europees voetbal, maar de laatste weken pakt de ploeg nog heel weinig punten. Een vertrek van de trainer zou dus ook voor de Arnhemse club niet slecht hoeven te zijn.

Dat Letsch op de radar is verschenen bij Standard heeft ook te maken met Johannes Spors. Hij vertrok afgelopen winter bij Vitesse om technisch directeur te worden bij Genoa. De beleidsbepaler lichtte de Belgische club door en zou zo een balletje hebben opgespeeld naar zijn oud-collega, meldt het medium. Overigens is ook Ronny Deila van New York City FC in beeld om de nieuwe trainer te worden. 

Reacties

Eredivisie

gerelateerd