Gözübüyük fluit na omstreden pingel belangrijk duel Heerenveen

12 mei 2022, 13:38

Serder Gözübüyük is aanstaande zondag de scheidsrechter bij de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Go Ahead Eagles. De arbiter was afgelopen week onderwerp van gesprek na de discutabele strafschop bij Feyenoord - PSV. In Friesland staat er nog veel op het spel.

Heerenveen (9e) en Go Ahead (10e) kunnen zich allebei nog plaatsen voor de play-offs voor Europees voetbal. Aan Gözübüyük de taak om dit belangrijke treffen dus in goede banen de leiden. Hij wordt in het Abe Lenstra Stadion bijgestaan door VAR Jochem Kamphuis. Ook op de andere velden staat er echter nog veel op het spel, zeker in de strijd tegen degradatie.

Danny Makkelie fluit de wedstrijd tussen degradatiekandidaten Heracles Almelo en Sparta Rotterdam, die allebei nog niet veilig zijn. Dennis Higler moet op zijn beurt het treffen tussen NEC Nijmegen en Fortuna Sittard in goede banen leiden. In Tilburg is Martin van den Kerhof de arbiter van dienst bij Willem II - FC Utrecht.

De top drie speelt op zijn beurt enkel nog voor de eer. Landskampioen Ajax brengt een bezoekje aan Vitesse en krijgt in Arnhem te maken met Bas Nijhuis. PSV wil het seizoen winnend afsluiten bij degradant PEC Zwolle, waar Edwin van de Graaf zal fluiten. Feyenoord en FC Twente worden in De Kuip gearbitreerd door Jeroen Manschot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen