Verrassende Noord-Londense derby zorgt voor bloedstollend slot

13 mei 2022 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 12 mei.

Verrassende Noord-Londense derby zorgt voor bloedstollend slot

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Spurs doet Arsenal veel pijn en dreigt CL-ticket rivaal af te pakken
Tottenham Hotspur heeft donderdagavond geweldige zaken gedaan in de strijd om een ticket voor de Champions League. Het bezorgde aartsrivaal Arsenal een bijzonder pijnlijke avond door de derby met liefst 3-0 te winnen. Deelname aan het miljardenbal is daardoor nog lang niet zeker voor de ploeg van Mikel Arteta: het verschil op de ranglijst tussen beide ploegen is daarmee teruggelopen tot slechts één punt.

Benzema eist tijdens 'Vinícius-show' mooie plek op in historie Real
Real Madrid heeft donderdagavond weinig heel gelaten van Levante. Zoals verwacht mag worden van de koploper werd de hekkensluiter met ruime cijfers verslagen: 6-0. Het was vooral een bijzondere avond voor Karim Benzema, die zichzelf naar een nog prominenter plekje in de clubgeschiedenis kopte.

Historisch pijnlijke transfer: Barça verkoopt Coutinho aan Villa
Het hoofdstuk Philippe Coutinho bij FC Barcelona is officieel voorbij. De Braziliaan werd dit seizoen al gehuurd door Aston Villa, dat de speler nu dus ook definitief heeft overgenomen. Pijnlijk is daarbij de transfersom van slechts twintig miljoen euro, waar de Catalanen vier jaar geleden zelf 135 miljoen euro betaalden.

Deze hoofdrolspelers uit de KKD vielen tijdens gala in de prijzen
Tijdens het Keuken Kampioen Divisie-gala werden donderdagavond door bondscoach Louis van Gaal verschillende prijzen uitgereikt. Zo werd onder meer bepaald wie de beste speler, het beste talent en de beste trainer van seizoen 2021/22 waren.

'Domme verkiezing', keepersprobleem: Van Gaal eerlijk bij prijsuitreiking
Louis van Gaal reikte donderdagavond verschillende prijzen uit tijdens het kampioensdiner van de Keuken Kampioen Divisie. En wie Van Gaal uitnodigt, weet wat hij krijgt. De bondscoach was tijdens de prijsuitreiking dan ook goudeerlijk.

Reacties

Eredivisie