'Noa Lang hakt knoop door en kiest voor vertrek naar Serie A'

14 mei 2022 – Noa Lang is bezig aan zijn afscheidstournee bij Cub Brugge. De talentvolle buitenspeler wordt al maanden begeerd door clubs uit Engeland en Italië, maar lijkt de voorkeur te geven aan een vertrek naar de Italiaanse Serie A.

'Noa Lang hakt knoop door en kiest voor vertrek naar Serie A'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Volgens Het Nieuwsblad is Lang van plan Club Brugge in te ruilen voor AC Milan. Hoewel er nog geen concrete gesprekken tussen Milan en Brugge zijn gevoerd, is duidelijk dat de koploper van Italië zich dolgraag zou willen versterken met de aanvaller van het Nederlands elftal. Lang heeft zelf ook een voorkeur voor een overstap naar de topclub.

Dat Milan nog geen officieel bod heeft neergelegd voor de oud-Ajacied, heeft te maken met het feit dat Milan zich middenin een overnamefase bevindt. Pas als Milan in nieuwe handen is gekomen, kan het handelen op de transfermarkt. De komst van Lang heeft prioriteit bij de Italianen.

De 22-jarige rechtspoot gaf dit seizoen in de reguliere competitie twaalf assists, terwijl hij zevenmaal scoorde. De buitenspeler staat in de play-offs nu op één assist.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd