Vandaag Inside keert terug: komt Derksen tóch met excuses?

16 mei 2022, 07:00   Bijgewerkt: 15 mei 2022, 23:31

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 16 mei.

Nieuws

Vandaag Inside keert terug

Na afwezigheid van ruim twee weken keert Vandaag Inside maandagavond terug op de televisie. Talpa besloot het goed bekeken programma van de buis te halen nadat Johan Derksen weigerde zijn excuses aan te bieden na het beruchte kaars-incident. Erg waarschijnlijk is het niet, maar komt Derksen nu alsnog met excuses? De heren zullen het onderwerp ongetwijfeld opnieuw aan bod laten komen.

Specials

Team van het jaar

Het Eredivisie-seizoen beleefde zondagmiddag haar ontknoping. Ajax kroonde zich tot landskampioen, terwijl PEC Zwolle en Willem II degradeerden. Wie waren deze campagne de grote uitblinkers? FCUpdate.nl zet het team van het jaar voor je op een rijtje.

Wedstrijden

Juventus - Lazio (20.45 uur)

Matthijs de Ligt zal woensdagavond niet lekker geslagen hebben. De verdediger veroorzaakte een strafschop in de finale van de Italiaanse beker en verloor uiteindelijk met 2-4. Kan de ploeg uit Turijn zich oprichten na die tik? Met nog twee wedstrijden te gaan, is de ploeg al zeker van Champions League-voetbal volgend seizoen. Tegenstander Lazio heeft nog wel iets om voor te spelen: een ticket voor de Europa League. Bij een zege kan het bijna niet meer mis gaan voor de Romeinen.

Newcastle United - Arsenal (21.00 uur)

Newcastle United leek af te stevenen op degradatie, maar onder trainer Eddie Howe is de ploeg bezig aan een sterke tweede seizoenshelft. De ploeg is al lang en breed veilig, waardoor er vrijuit gevoetbald kan worden. Voor tegenstander Arsenal staat er nog wel wat op het spel. Geld, heel veel geld. De Londenaren staan momenteel vierde en willen daar graag blijven staan. Die plek geeft aan het einde van het seizoen namelijk recht op Champions League-voetbal. Pakt Arsenal de punten of weet Newcastle te stunten?

Voetbal op tv

18.30 uur: Sampdoria - Fiorentina, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Serie A.

20.30 uur: Rondo, Ziggo Sport, voetbalpraatprogramma

21.00 uur: Newcastle United - Arsenal, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Premier League.

21.40 uur: Vandaag Inside, SBS6, praatprogramma onder andere over voetbal

22.00 uur: Voetbalpraat, ESPN, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen