PSV wil leegloop op middenveld opvangen met komst Zweed (18)

15 mei 2022, 23:02

PSV hoopt zich komende zomer te versterken met Williot Swedberg. De achttienjarige middenvelder uit Zweden is in beeld om het aanstaande vertrek van een groot deel van de middenvelders op te vangen. De talentvolle Zweed van Hammarby is dit weekend bekeken door Jan Vennegoor of Hesselink.

Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De komst van Swedberg is nog geen uitgemaakte zaak: de vraag is of PSV het daadwerkelijk in de middenvelder ziet zitten en welke transfersom zijn huidige werkgever Hammarby voor hem verlangt. De club heeft Swedberg nog voor twee seizoenen onder contract en heeft daarmee een sterke onderhandelingspositie.

PSV zou een bedrag van enkele miljoenen moeten neertellen voor de komst van de jeugdinternational, die tot dusverre 33 keer in actie kwam voor zijn huidige werkgever. Daarin drukte hij al vanaf het begin zijn stempel. Swedberg staat al op acht doelpunten in het shirt van Hammarby, dat op de tweede plaats staat in de Zweedse competitie.

PSV moet serieus rekening houden met een vertrek van diverse middenvelders. Zo worden Ibrahim Sangaré en Érick Guriérrez begeerd door clubs uit het buitenland en is ook de toekomst van Marco van Ginkel en Mario Götze nog onduidelijk. Alleen op Joey Veerman lijkt de nieuwe coach Ruud van Nistelrooy hoe dan ook een beroep te kunnen doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen