In voetsporen van zijn vader: Van Persie tekent eerste profcontract

16 mei 2022 – De kans is groot dat er in de toekomst weer een Van Persie schittert in De Kuip. Shaqueel van Persie, zoon van Robin, heeft namelijk zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Feyenoord. 

In voetsporen van zijn vader: Van Persie tekent eerste profcontract

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

''Omdat ik al sinds mijn tiende jaar bij de club speel is deze dag extra speciaal voor mij'', klinkt het namens de jonge Van Persie op de clubsite. ''Feyenoord voelt voor mij als een soort tweede huis. De supporters, het stadion, alles is hier gewoon prachtig. Mijn droom is uiteindelijk om in De Kuip te spelen en het daar goed te doen.'' Daarmee zou hij in de voetsporen treden van zijn vader, die 121 keer het Feyenoord-shirt droeg en 46 keer trefzeker was. 

Van Persie maakte in de zomer van 2017 de overstap van de jeugdopleiding van Manchester City naar de Feyenoord Academy. De linksbenige aanvaller is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen in Rotterdam en is de aanvoerder van de Onder 16. Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord, is lovend over de vijftienjarige Van Persie. ''We zijn als club zeer tevreden over de ontwikkeling die Shaqueel bij Feyenoord doormaakt. Hij is inzichtelijk sterk, beschikt over een uitstekende winnaarsmentaliteit, scoort gemakkelijk zijn doelpunten en laat tijdens trainingen en wedstrijden zien een echte leider te zijn.''

Van Persie heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2025. Daar spreekt niet alleen waardering, maar ook vertrouwen uit. ''Het ondertekenen van zijn eerste contract is voor hem dan ook een mooie beloning'', aldus Coolen.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd