Mazraoui over gouden tandem: ''We konden elkaar zo goed vinden''

16 mei 2022 – Noussair Mazraoui vertrekt naar Bayern München, terwijl ook Antony mogelijk de deur van de Johan Cruijff ArenA achter zich dichttrekt. Of de Braziliaan Ajax daadwerkelijk verlaat, zal moeten blijken. Maar zeker is dat de bevreesde rechterflank van de Amsterdammers uit elkaar valt. Mazraoui gaat in gesprek met Voetbal International in op zijn klik met de rappe vleugelspeler. 

Mazraoui over gouden tandem: ''We konden elkaar zo goed vinden''

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Mazraoui en Antony speelden in het voorgaande seizoen ook al regelmatig samen op de rechterflank, maar door blessures bij de Marokkaanse vleugelverdediger bleef hun impact beperkt. Dit seizoen was er echter bij vlagen geen houden aan voor de tegenstanders. Mazraoui en Antony konden elkaar, zowel in de Eredivisie als de Champions League, blindelings vinden. ''Tussen Antony en mij is wel iets ontstaan dit seizoen. We konden elkaar zo goed vinden in het veld, dat voelde zo mooi'', vertelt de nieuwe vleugelverdediger van Bayern München. 

''Samen op de rechterflank, dat werd steeds meer een wapen van Ajax. Waar dat in zat? Ik denk vooral dat we elkaar begrepen, terwijl we niet dezelfde taal spreken.'' Mazraoui en Antony konden het ook buiten het veld goed met elkaar vinden. ''Antony is een goede vriend geworden. We gunden elkaar de bal ook, waren continu in beweging en tegenstanders kregen maar geen grip op ons. Er was een wederzijdse klik en dan is het heerlijk voetballen.''

Lees ook: Mazraoui bevestigt droomtransfer: ''Besef het nu nog niet''

Reacties

Ajax

gerelateerd