Antony reageert via X op hevig bekritiseerde actie, maar biedt geen excuses aan

23 april 2024, 16:02
Foto: © Imago

Er is veel kritiek gekomen op iets wat Antony na afloop van Coventry City – Manchester United (3-3, w.n.s. United) deed. De vleugelspeler, die eerder bij Ajax actief was, hield zijn hand achter te zijn oren na de moeizame overwinning en provoceerde daarmee de thuisploeg.

De gasten van Veronica Offside zagen het fragment met walging aan, waaronder Wim Kieft. “Dan ben je toch een lul, of niet?” De oud-international krijgt bijval van John van de Brom. “Dan snap je het niet.” Volgens Wilfred Genee schaamden alle spelers van United zich kapot, behalve Antony. Toen de winnende strafschop werd benut door Rasmus Højlund, vierden de teamgenoten van Antony de overwinning uiterst ingetogen.

Coventry City is een subtopper in het Championship en stond zondag in de halve finale van de FA Cup tegen het United van Erik ten Hag. Een 0-3 achterstand in de 70ste minuut werd in het restant van de wedstrijd door Coventry toch nog rechtgezet. Door de 3-3 in de blessuretijd van Haji Wright, volgde een verlenging. Daarin werd niet gescoord en in de beslissende strafschoppenserie trok United aan het langste eind. Wesley Sneijder heeft nog wel tips voor de bekritiseerde Antony. “Je loopt dan toch gelijk van het veld af. Schaam je kapot man.” Sneijder hoopt dat het karmagehalte van United nu een dieptepunt heeft bereikt. “Ik hoop dat ze met 5-0 in de finale van City verliezen.”

Ook de toekomst van Ten Hag kwam tijdens het programma nog even ter sprake. Manchester Evening News gaf de Nederlandse trainer een 1 na deze wedstrijd en stelde dat Ten Hag ontslaan nu een logische keuze zou zijn. Kieft snapt die stelling wel. “Ik denk dat het niet meer houdbaar is. Hij heeft ook nog eens zijn ‘eigen’ spelers binnengehaald.” Volgens de oud-international zijn bijna alle aankopen van Ten Hag mislukt. In de competitie staat United momenteel zesde, de FA Cup-finale volgt op 25 mei.

Update 15:50

Antony heeft dinsdagmiddag gereageerd op zijn gedrag na afloop van de halve finale. "Coventry bewees waarom zij in de halve finale stonden. Wij wilden de finale voor onze fans halen en dat is gelukt. De manier waarop onze fans door hun speler werd behandeld was niet top en ik liet me aan het einde van de wedstrijd even gaan. Ik reageerde op het provocerende gedrag om mijn club te verdedigen."

Zie het fragment na de laatste strafschop van Højlund en de tweet van Antony hieronder.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Hilariteit bij Rondo om favoriet restaurant Van der Vaart: ‘Waarom lach je nou?’

Aan het einde van de uitzending van Rondo vraagt presentator Wytse van der Goot de tafelgasten naar het lekkerste restaurant waar zij ooit hebben gegeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Dit zijn nog naweeën van zijn Ajax tijd. Toen al een heel vervelend mannetje maar zodra ze bij Ajax spelen mag het hè en moeten ze als prinsesjes behandeld worden.

Laurens1
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Wordt jij nu niet moe van jezelf, koop wat roddelbladen en vermaak je hier mee! Zulke ongefundeerde domheid wat jij hier schrijft, zoek hulp. Een psychiater kan jouw ongenoegen jegens de hoofdstad keurig begeleiden, wordt nog vergoedt ook, wat wil je nog meer Rudolf! Ajax heeft jaren lang het beste en mooiste voetbal laten zien, nu is het de beurt aan jouw ploegje, benieuwd of ze het waar maken. Voorlopig heeft Ajax 20x de beker gewonnen en 36x kampioen. Wellicht maak jij nog mee dat ze met de beker op gelijke hoogte komen, het aantal kampioenschappen wordt gezien jouw leeftijd een moeilijk verhaal, naar me dunkt!

Rudolf21
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Wat klopt er niet aan het verhaal van Anthony en irritant gedrag bij Ajax? En de prinsessen behandeling van de Ajacieden ? En zodra de statistieken van het verleden erbij gehaald worden weet je dat iemand heel gefrustreerd is, vandaar dat je ook weet dat een psychiater ook vergoed wordt zeker. Haha

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ga je als mede feyenoorder niet zeggen dat je ongelijk hebt, maar je bereikt er niks mee. Het is bijna verlagen tot het opschepperige niveau dat je juist verwijt. En mede daardoor geef je ons juist de slechte naam. Ja, je hebt gelijk, dat geven veel (oud)spelers en stafleden ook toe, maar zodra je dat noemt is het 'afgunst' en komen alleen de nummertjes naar boven waar ze mee aankomen. Goku ging vaak te ver, let jij nou wel even op en denk iets langer na.

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Qua Anthony heb je geen ongelijk, echter je manier van schrijven is onnodig en ongepast. Helaas niet alleen bij deze topic Rudolf

Derk62
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bla bla bla, het is een vervelend mannetje, je bent de cup met de grote oren vergeten op te schrijven

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen