Staf Van Nistelrooij bij PSV compleet: liefst vier assistenten

20 mei 2022, 12:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De technische staf van Ruud van Nistelrooij bij PSV is volledig ingevuld. Vele namen waren al bekend, maar werden vrijdagochtend op de website van de Eindhovenaren bevestigd. De bekendste namen in de staf zijn Fred Rutten (59) en André Ooijer (47). De twee zullen de beginnend hoofdtrainer, die dit seizoen wel al Jong PSV onder zijn hoede had, ondersteunen.

Dan doen de twee trainers in een rol als assistent. Daar komen met Tim Wolf (33) en Javier Rabanal Hernández (43) nog eens twee assistenten bij. Wolf was in dezelfde rol werkzaam bij Jong PSV en promoveert dus met Van Nistelrooij mee, terwijl Rabanal overkomt van de jeugdopleiding van Willem II. 

"We zijn erin geslaagd om een uitgebalanceerd team van specialisten te formeren", stelde directeur voetbalzaken John de Jong op de clubwebsite. "Dit is een staf met een sterk PSV-DNA. Iedereen kent onze visie en deelt de ambitie om met PSV op hoog niveau te presteren."

De staf wordt compleet gemaakt door de 58-jarige keeperstrainer Abe Knoop, die sinds 2012 in die functie werkzaam was in de jeugdopleiding van de Eindhovenaren. De overige trainers en andere medewerkers blijven grotendeels op hun post. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen