Staf Van Nistelrooij bij PSV compleet: liefst vier assistenten

20 mei 2022 – De technische staf van Ruud van Nistelrooij bij PSV is volledig ingevuld. Vele namen waren al bekend, maar werden vrijdagochtend op de website van de Eindhovenaren bevestigd. De bekendste namen in de staf zijn Fred Rutten (59) en André Ooijer (47). De twee zullen de beginnend hoofdtrainer, die dit seizoen wel al Jong PSV onder zijn hoede had, ondersteunen.

Staf Van Nistelrooij bij PSV compleet: liefst vier assistenten

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dan doen de twee trainers in een rol als assistent. Daar komen met Tim Wolf (33) en Javier Rabanal Hernández (43) nog eens twee assistenten bij. Wolf was in dezelfde rol werkzaam bij Jong PSV en promoveert dus met Van Nistelrooij mee, terwijl Rabanal overkomt van de jeugdopleiding van Willem II. 

"We zijn erin geslaagd om een uitgebalanceerd team van specialisten te formeren", stelde directeur voetbalzaken John de Jong op de clubwebsite. "Dit is een staf met een sterk PSV-DNA. Iedereen kent onze visie en deelt de ambitie om met PSV op hoog niveau te presteren."

De staf wordt compleet gemaakt door de 58-jarige keeperstrainer Abe Knoop, die sinds 2012 in die functie werkzaam was in de jeugdopleiding van de Eindhovenaren. De overige trainers en andere medewerkers blijven grotendeels op hun post. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd