Manchester City-verdediger Mendy ontkent verkrachting

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 mei 2022 – Manchester City-speler Benjamin Mendy heeft voor een rechtbank in Engeland ontkend schuldig te zijn aan verkrachting en seksuele agressie tegen zes vrouwen. De linksback van The Citizens is daarvoor aangeklaagd.

Manchester City-verdediger Mendy ontkent verkrachting

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mendy is al een lange tijd niet meer op de velden te zien. Zijn club Manchester City besloot direct in te grijpen toen de verhalen over deze misdaden wereldkundig werden. De linkervleugelverdediger werd in augustus geschorst, waarna hij ook vier maanden in voorlopige hechtenis heeft gezeten.

In afwachting van het proces is de 27-jarige voetballer vervolgens vrijgelaten. Het proces tegen de Fransman gaat 25 juli van start, maar vanochtend kon Mendy in de rechtbank van Engeland alvast zijn zegje doen. De linksback van Manchester City gaf in de rechtbank aan niet schuldig te zijn aan de seksuele misdrijven waarvan hij in Engeland wordt verdacht.

De strafbare feiten zouden hebben plaatsgevonden tussen oktober 2020 en augstus vorig jaar, net voordat de voetballer werd aangehouden. Het gaat om negen aanklachten van seksuele misdrijven, waarvan er zeven aanklachten liggen tegen verkrachting.

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd