RKC presenteert eerste aanwinst, vader Berghuis naar Go Ahead

23 mei 2022 – RKC Waalwijk heeft de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. De Waalwijkers hebben maandagmiddag bekendgemaakt dat Kevin Felida (22) in de zomer transfervrij overkomt van FC Den Bosch. De middenvelder tekent in het Mandemakers Stadion een contract voor drie seizoenen.

RKC presenteert eerste aanwinst, vader Berghuis naar Go Ahead

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Met Felida strikt RKC een speler die al relatief veel ervaring in het profvoetbal heeft. Namens Den Bosch speelde hij de afgelopen seizoenen 136 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. De in Spijkenisse geboren middenvelder was zes keer trefzeker voor de club die het afgelopen seizoen als elfde eindigde.

"We hadden Kevin al langer op onze radar en zijn dan ook blij dat hij nu RKC'er is. Hij past perfect binnen het RKC-profiel wat we voor ogen hebben; Kevin is namelijk jong, talentvol en ambitieus. Daarbij heeft hij al de nodige ervaring opgedaan in de Keuken Kampioen Divisie en bij Curaçao", stelt algemeen directeur Frank van Mosselveld.

Felida is 'uiteraard erg blij' met zijn overstap naar RKC. "Dit is voor mij een kans om mezelf bij een mooie club als RKC verder te ontwikkelen op Eredivisieniveau. Ik kijk dan ook uit naar de start van het nieuwe seizoen."

Berghuis naar Go Ahead
Go Ahead Eagles heeft de technische staf voor volgend seizoen versterkt. Frank Berghuis - de vader van Ajax-aanvaller Steven Berghuis - is aangesteld als specialisten- en talentencoach. Eric Weghorst wordt de keeperstrainer van de club uit Deventer.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd