Vitesse zet eerste stap richting nieuw avontuur in Europa

27 mei 2022, 00:30   Bijgewerkt: 26 mei 2022, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 26 mei.

Vitesse heeft Europa weer in zicht dankzij late treffer Openda

Vitesse heeft donderdagavond de eerste stap gezet naar opnieuw een avontuur in de Conference League. De ploeg van trainer Thomas Letsch won in het GelreDome met 2-1 van AZ. Een late treffer van smaakmaker Loïs Openda was voldoende voor een voorsprong in de finale van de play-offs.

Turkse burenruzie eindigt na verlenging in bekerwinst Sivasspor

Sivasspor heeft donderdagavond voor de eerste keer in de clubhistorie beslag gelegd op de Beker van Turkije. De middenmoter van de Süper Lig wist in de finale na verlenging af te rekenen met aartsrivaal Kayserispor. Het winnende doelpunt viel zeven minuten voor tijd.

Franse recordkampioen moet nog blijven vrezen voor degradatie

AS Saint-Étienne moet nog altijd knokken om niet te degraderen uit de Ligue 1. De ploeg van trainer Pascal Dupraz speelde donderdagavond met 1-1 gelijk op bezoek bij AJ Auxerre. Zodoende is lijfsbehoud alles behalve een zekerheidje voor Saint-Étienne.

'PSV richt pijlen in zoektocht naar doelman op ex-doelwit Ajax'

PSV onderzoekt de mogelijkheden om Hugo Souza deze zomer naar Eindhoven te halen. De doelman uit Brazilië moet de problemen onder de lat oplossen in het Philips Stadion. Het is echter nog niet bekend of CR Flamengo mee wil werken aan een vertrek van de sluitpost.

'Feyenoord stuurt jongeling op huurbasis naar competitiegenoot'

Ramon Hendriks gaat naar verluidt aan de slag bij FC Utrecht. De verdediger van Feyenoord kan in Rotterdam niet rekenen op een basisplaats en daar wil Henk Fraser van profiteren. Hij hoopt de linkspoot deze zomer naar Stadion Galgenwaard te halen.

Van Bommel naar België: "Gesprek met Overmars meteen goed"

Mark van Bommel heeft voor de eerste keer van zich laten horen als nieuwe trainer van Royal Antwerp FC. De Nederlander tekende een contract voor twee seizoenen in Antwerpen en heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. Van Bommel kan meteen aan de bak bij zijn nieuwe werkgever.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen