Real Madrid wil slag slaan met contractverlenging van uitblinker

30 mei 2022, 15:49   Bijgewerkt: 30 mei 2022, 17:07

Real Madrid is volop bezig met het gereed maken van de selectie voor het volgende seizoen. Zo is het contract van middenvelder Luka Modric verlengd en presenteren de Madrilenen binnenkort Antonio Rüdiger. Daarnaast hoopt de kampioen van Spanje uitblinker Vinícius Junior langer aan zich te binden.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano kunnen Vinícius en verdediger Eder Militão de komende weken een contractvoorstel van de Spaanse club verwachten. Dat zal voor in ieder geval Vinícius een verbeterd voorstel kunnen zijn, gezien zijn uitmuntende presaties in het afgelopen seizoen.

Voor de twee Braziliaanse spelers ligt er naar verluidt een contract tot en met medio 2028 klaar in de Spaanse hoofdstad, waardoor De Koninklijke de komende jaren in ieder geval over de twee basisspelers kan beschikken. Tegenover de aanstaande contractverlenging van Vinícius en Militão staat echter ook het vertrek van Marcelo en Isco.

Beide spelers, die al jaren uitkomen voor de Spaanse club, zagen hun contract niet verlengd worden door Real Madrid. Dat had voornamelijk te maken met het geringe aantal speelminuten. Isco en Marcelo hopen elders hun loopbaan nieuw leven in te blazen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen