Nieuw hoofdstuk ADO-rellen: "Fan gooide honkbalknuppel in uitvak"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

31 mei 2022 – Supporters van ADO Den Haag lieten zich afgelopen weekend van hun slechtste kant zien, door na afloop van de verloren promotiewedstrijd tegen Excelsior het veld te bestormen. De ME moest eraan te pas komen om de orde te herstellen. Fans van ADO zochten vooral de confrontatie met supporters van de bezoekende club. Volgens Willem Vissers werd er zelfs met een honkbalknuppel gegooid.

Nieuw hoofdstuk ADO-rellen: "Fan gooide honkbalknuppel in uitvak"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nadat de ME op het veld was geweest en de relschoppers had verdreven, kwam er nog één jongen richting het uitvak. "Hij kwam met een honkbalknuppel het veld op, vanaf Midden Noord", aldus Willem Vissers bij ESPN. "Hij gooide 'm zo hard mogelijk in het vak met uitfans en ging een beetje staan spugen. Hij werd overigens hardhandig aangepakt door eigen mensen, door supporters."

Vissers schrok zich rot. "Ik was plaatsvervangend bang. Ze schieten gewoon vuurwerkpijlen het vak in, dat is gewoon levensgevaarlijk. Dit zijn jongens van zestien, achttien jaar. Ze zijn ook nog eens laf, want toen de ME kwam gingen ze allemaal rennen."

Kenneth Perez denkt dat het einde zoek is. "Er is op dit moment geen houden aan, ik welk stadion dan ook", merkt de Deense analyticus. "Mensen willen gewoon wat geks doen."

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd