Mourinho en lieveling Matic voor tweede keer herenigd: "Ik ben blij"

14 juni 2022, 15:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

José Mourinho en Nemanja Matic zijn voor de derde keer herenigd. De middenvelder maakt transfervrij de overstap van Manchester United naar AS Roma. Een aantal jaar geleden werkte hij al met de trainer samen op Old Trafford, terwijl ze daarvoor samen actief waren bij Chelsea. De voetballer heeft mede door de oefenmeester voor het Italiaanse avontuur gekozen.

"Ik ben blij en vereerd om me bij deze club te voegen en ik kan niet wachten om met mijn teamgenoten aan het nieuwe seizoen te beginnen", vertelt Matic op de website van zijn nieuwe werkgever. "Roma is een grote club, met geweldige fans en een coach, Jose Mourinho, die bij iedereen goed bekend is, waardoor de beslissing om hierheen te komen heel eenvoudig is. Ik hoop dat we door samen te werken een aantal mooie dingen kunnen bereiken."

Algemeen directeur Tiago Pinto is blij met de komst van de ervaren middenvelder, die drie keer kampioen werd met Chelsea en een keer de beste van Portugal werd met Benfica. "Nemanja brengt niet alleen veel kwaliteit op het veld mee naar Roma, maar ook de enorme ervaring die hij heeft opgedaan tijdens zoveel seizoenen in de Premier League. Hij heeft een geweldige mentaliteit, die hem gedurende zijn hele carrière constant hebben onderscheiden."

"Het enthousiasme dat hij toonde bij het vooruitzicht om deel te nemen aan ons project was enorm bemoedigend", vervolgt Pinto. "Ik ben er zeker van dat dit als startpunt zal dienen voor een zeer productieve reis voor ons allemaal." Matic tekent in eerste instantie een contract voor een seizoen bij de Conference League-winnaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen