Staf NAC compleet: Molenaar hoofdtrainer, terugkeer Mister NAC

15 juni 2022 – NAC Breda heeft de technische staf voor het nieuwe seizoen ingevuld. Robert Molenaar wordt de nieuwe hoofdtrainer, waar hij vorig seizoen NAC Onder 21 onder zijn hoede had. Ton Lokhoff en Rogier Molhoek zijn aangesteld als zijn assistenten, terwijl ook Gabor Babos (keeperstrainer) en Anthony Lurling (assistent) in de staf actief blijven. 

Staf NAC compleet: Molenaar hoofdtrainer, terugkeer Mister NAC

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik vind het een voorrecht om van zo'n mooie club hoofdtrainer te mogen zijn en onder de nieuwe eigenaren een team te mogen leiden dat het NAC-DNA draagt", luidde de reactie van Molenaar op de clubwebsite. "Daarnaast heeft de club gezorgd voor een ervaren en toch ambitieuze technische staf. Ik kijk uiteraard enorm uit naar de samenwerking met de ervaring van Ton Lokhoff en Gabor Babos en de spirit van Rogier Molhoek en Anthony Lurling. Er is een hoop werk te verrichten en ben blij dat we weer snel aan de slag mogen."

De 53-jarige Molenaar was afgelopen seizoen al werkzaam als trainer van NAC Breda Onder 21. Daarvoor was hij hoofdtrainer bij achtereenvolgens FC Volendam, Roda JC en Almere City. Clubicoon Ton Lokhoff vertrok in 2021 tijdens een chaotische periode als technisch directeur van NAC, maar keert een jaar later dus weer terug. Hij zal zich naast zijn rol als assistent ook bezighouden met scouting, het begeleiden van doorstromende jeugd naar het eerste elftal en het meedenken over de voetbalvisie en het implementeren hiervan.

Eenjarig contract
Molenaar en zijn assistenten zijn allemaal voor 'slechts' één jaar vastgelegd. De club gaf daarbij aan dat het een bewuste keuze is geweest, die alles te maken heeft met de overname van de club. Omdat dit proces nog in gang is, is er gekozen voor tijdelijke aanstellingen, waarna de nieuwe eigenaren zich vervolgens over de langere termijn van de club kunnen buigen. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd