Ilaix Moriba voedt Ajax-geruchten met likes op Instagram

16 juni 2022 – Het gonst van de geruchten nu de transfermarkt binnenkort opent. Ilaix Moriba heeft er eigenhandig een in de wereld geholpen. Ajax is de club waarmee de negentienjarige middenvelder in verband wordt gebracht.

Ilaix Moriba voedt Ajax-geruchten met likes op Instagram

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Moriba heeft op Instagram twee opvallende reacties onder zijn laatste foto geliket. Zowel de reactie 'To Ajax' (met daarachter drie Andreaskruisen) en 'AJAX' (met ook daarachter drie Andreaskruisen) hebben een vind-ik-leuk gekregen van de middenvelder.

Twee likes op Instagram betekenen nog niet dat Moriba op weg is naar Ajax, maar opvallend is het wel. De middenvelder is eigendom van RB Leipzig, de club waarmee de Amsterdammers deze zomer sowieso aan de onderhandelingstafel zitten. Ajax wil Brian Brobbey namelijk graag terughalen.

Moriba brak door bij FC Barcelona en werd nadat hij zijn contract niet verlengde vorig jaar zomer verkocht aan Leipzig. Bij de Duitse club kwam hij niet aan de bak, waarna hij op huurbasis overstapte naar Valencia. Daar kwam hij in een half jaar tijd tot achttien officiële wedstrijden, waarvan twaalf basisplaatsen en zes invalbeurten.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Ajax

gerelateerd