Feyenoord gaat niet voor vertrek Sinisterra, Senesi en Malacia liggen

17 juni 2022 – Feyenoord gaat niet voor een toptransfer van Luis Sinisterra, Marcos Senesi en Tyrell Malacia liggen deze zomer. Als voor een van de drie sterkhouders uit het succesvolle vorige seizoen de juiste prijs op tafel komt, dan gaat Frank Arnesen de deal rondmaken. Dat is voor Orkun Kökcü en Lutsharel Geertruida wel anders: dát duo wil de club dolgraag behouden.

Feyenoord gaat niet voor vertrek Sinisterra, Senesi en Malacia liggen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat heeft technisch directeur Arnesen bevestigd tegenover het Algemeen Dagblad. "Jongens als Sinisterra, Senesi en Malacia lijken wel toe aan een stap, maar dan moet het wel voor alle partijen goed zijn. Is dat zo, dan staan we de spelers niet in de weg", legt de technisch eindverantwoordelijke uit in de ochtendkrant. "Kökçü en Geertruida? Daar is ook belangstelling voor, maar die willen we heel graag langer houden."

Wel is er eerst geld nodig voordat Feyenoord zelf ook de transfermarkt op kan: tot dusver kwam er behalve Danilo nog geen speler binnen. Een transfer van Malacia ligt het meest voor de hand en dan kunnen de Rotterdammers eindelijk spelers halen. Toch ligt Arnesen nog niet wakker van de situatie. "Niemand hoeft zich zorgen te maken. Dat moet je pas doen als het ergens in augustus nog steeds wachten op spelers is", stelt Arnesen de enigszins ongeruste achterban gerust.

Lees ook: 'Feyenoord kan overbodige Diemers slijten in Zwitserland'

Situatie Til
Verder kwam ook de situatie rondom Guus Til ter sprake in het vraaggesprek. Feyenoord wil de middenvelder dolgraag nogmaals huren, maar hij zou alleen verkocht mogen worden van Spartak Moskou en dat is met het oog op de oorlog in Oekraïne ook weer ingewikkeld. "De FIFA beslist aan het einde van de maand over de situaties van de spelers in de Russische competitie. Niemand mag nu zakendoen met die clubs, want je kunt geen geld overmaken of geld van ze ontvangen. Ik verwacht niet dat spelers daar transfervrij weg mogen, maar misschien zijn er wel andere mogelijkheden."

Reacties

Feyenoord

gerelateerd