Groot nieuws uit Engeland: Chelsea meldt zich voor Sterling

19 juni 2022, 15:05

Chelsea heeft zich bij Manchester City gemeld voor de diensten van Raheem Sterling (27). De aanvaller is mede door de komst van Erling Haaland minder nodig in de selectie van Pep Guardiola en daar hoopt The Blues van de profiteren.

Onder meer Sky Sports en transferspecialist Gianluca Di Marzio maken melding van de concrete belangstelling van Chelsea, dat zo'n 35 miljoen euro wenst te betalen voor Sterling, wiens contract in 2023 afloopt en die niet altijd meer in de basis staat. In de cruciale duels, bijvoorbeeld de halve finale van de Champions League tegen Real Madrid, moest hij genoegen nemen met een rol als invaller.

Daardoor kan het voor The Citizens interessant zijn om mee te werken aan een transfer, omdat hij anders volgend jaar misschien zelf besluit om transfervrij te verkassen. Bij Chelsea zijn ze bezig met de verkoop of verhuur van Romelu Lukaku, die na zijn komst van Internazionale nog niet heeft kunnen overtuigen. Om tot een akkoord te komen, moet het bod nog wel flink worden verhoogd: City verlangd zo'n zestig miljoen euro.

Lees ook: 'Renovatie bij Chelsea: Ziyech mag weg

Selectie Manchester City

Sterling zelf zou niet alleen familieconnecties hebben in Londen, maar wil met het oog op het WK in Qatar graag ook naar een club waar hij zeker is van een basisplaats. Het verschil tussen vraag en aanbod is vooralsnog erg groot, toch zal Chelsea nog wel even aanhouden om een poging te wagen. Met onder anderen Gabriel Jesus (die ook graag een transfer wil maken), Riyah Mahrez, Jack Grealish, Bernardo Silva, Erling Haaland, Phil Foden en Kevin De Bruyne zijn de opties voor de voorste plekken volgend seizoen royaal ingevuld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen