Hoe trapt Ajax het seizoen onder Alfred Schreuder af?

22 juni 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 22 juni.

Hoe trapt Ajax het seizoen onder Alfred Schreuder af?

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Nieuws

Eerste training Ajax
Ajax begint vandaag aan het nieuwe seizoen. Alfred Schreuder staat vandaag met zijn selectie voor het eerst op het veld, maar mist nog wel een hoop spelers. Door de lange interlandperiode met het Nederlands elftal is een groot aantal selectieleden nog op vakantie. Met een nieuwe trainer bij PSV én bij Ajax zal het interessant worden om te zien hoe de voorbereiding op het nieuwe seizoen eruit gaat zien.

Oranje Leeuwinnen naar Manchester
De Oranje Leeuwinnen werken vandaag de laatste training af in Nederland, waarna ze aan het einde van de dag zullen afreizen naar Manchester. Over ruim twee weken staat het EK voetbal in Engeland op de planning, maar eerst speelt de ploeg van Mark Parsons nog een oefeninterland. In Leeds treft Oranje vrijdag het Engeland van Sarina Wiegman.

Wedstrijden

Mexico O20 (v) - Nederland O20 (v)
De nadruk zal de komende tijd in het vrouwenvoetbal liggen op de selectie van Mark Parsons, maar ook het O20-team van de Leeuwinnen komt in actie op de prestigieuze Sud Ladies Cup in Frankrijk. Daar bereiden ze zich voor op de WK-eindronde die vanaf 11 augustus in Costa Rica wordt gespeeld. Het thuisland en de Verenigde Staten zijn de andere tegenstanders op het toernooi. 

Voetbal op tv

18.30 uur: ESPN Vandaag, ESPN, programma met de laatste actualiteiten in het voetbal
19.00 uur: Voetbalpraat, ESPN, praatprogramma over voetbal

Reacties

Ajax

gerelateerd