In navolging van Fortuna Sittard stunt ook NEC op transfermarkt

22 juni 2022, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 21 juni.

Oussama Tannane keert met gevoelige transfer terug in Eredivisie

NEC heeft daags voor de eerste training van het seizoen twee aanwinsten gepresenteerd. Oussama Tannane en Pedro Marques zijn volgend seizoen in De Goffert te bewonderen.

Chelsea laat Lukaku voor forse huursom terugkeren naar Inter

Romelu Lukaku maakte een jaar geleden voor 115 miljoen euro de overstap van Chelsea naar Internazionale. Nu staat hij op het punt om op huurbasis de omgekeerde weg te bewandelen. Diverse media melden dat de clubs een akkoord hebben bereikt over de overgang van de 29-jarige spits.

Tijd van 'glitter en glamour' is voorbij: PSG gaat niet voor Zidane

Paris Saint-Germain gaat voor Christophe Galtier als nieuwe hoofdtrainer. Zinédine Zidane is volgens voorzitter Nasser Al-Khelaïfi nooit in beeld geweest bij de kampioen van Frankrijk.

Maarten Stekelenburg lijkt pensioen nog even uit te stellen

Maarten Stekelenburg stelt zijn pensioen als doelman nog even uit. De 39-jarige doelman gaat volgens Voetbal International 'vrijwel zeker' zijn contract bij Ajax verlengen.

ADO Den Haag verrast met nieuwe functie voor Janmaat (32)

Daryl Janmaat (32) wordt de nieuwe technisch manager van ADO Den Haag, zo bevestigen bronnen binnen de club aan het Algemeen Dagblad. Het is nog niet duidelijk wat de nieuwe rol van Janmaat betekent voor zijn spelersloopbaan.

Gevallen talent zevende zomeraanwinst Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft de zevende versterking voor het nieuwe seizoen binnen. Gevallen talent Bobby Adekanye (23) is voor twee jaar vastgelegd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen