Hoge salariseisen Danjuma struikelblok voor West Ham United

30 juni 2022 – West Ham United doet er alles aan om Arnaut Danjuma naar de Premier League te halen, maar heel gemakkelijk gaat dat niet. De Londense club en de Nederlandse aanvaller kunnen elkaar nog niet vinden in de persoonlijke voorwaarden, waardoor de deal op de tocht staat.

Hoge salariseisen Danjuma struikelblok voor West Ham United

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Fabrizio Romano meldt donderdagmiddag dat de hoge salariseisen van Danjuma een struikelblok is voor West Ham United, dat niet bereid is om water bij de wijn te doen. Daardoor lijkt een transfer van de 25-jarige aanvaller naar de Premier League opeens ver weg. Romano weet dat de onderhandelingen tussen beide partijen stroef verlopen.

Als Danjuma de overstap naar Londen wil maken, lijkt hij dus zelf zijn eisen te moeten aanpassen. Zijn management is er echter heel rustig onder. Danjuma gaat namelijk graag verder bij Villarreal als hij en de club er niet uitkomen. Bij West Ham United zal men echter meer balen van de stroef lopende onderhandelingen, aangezien de nummer zeven van het vorige seizoen in Danjuma een absolute topaankoop ziet.

Lees ook: 'Rentree in Engeland lonkt voor Danjuma; Villarreal nadert akkoord'

Voorlopig is het voor beide partijen nog afwachten of het nog tot een deal komt. De verwachting is wel dat West Ham United en Villarreal snel tot een akkoord zullen komen, maar de bal ligt nu bij Danjuma en West Ham United. Als beide partijen voet bij stuk houden, lijkt een transfer onmogelijk.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd