'Everton kreeg na Danjuma-soap opnieuw te maken met afwijzing'

1 februari 2023, 11:35
'Everton kreeg na Danjuma-soap opnieuw te maken met afwijzing'

Everton heeft op de slotdag van de transfermarkt geprobeerd om Olivier Giroud terug te halen naar de Premier League. De spits zag het echter niet zitten om aan de slag te gaan bij de degradatiekandidaat. Hij maakt het seizoen liever af in het shirt van AC Milan.

Giroud (36) speelde in het verleden jarenlang bij Arsenal en Chelsea. Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio had Everton er veel voor over om de ervaren Fransman naar Liverpool te halen. Hij zou naar verluidt een behoorlijke bonus krijgen als Everton erin zou slagen om degradatie naar de Championship te voorkomen. Giroud bedankte echter voor de eer, hij blijft bij Milan. Daar ligt hij nog tot komende zomer vast.

Lees ook: Chelsea kampt met aanwinsten-dilemma met het oog op de CL

Het is zeker niet de eerste tegenslag voor Everton. Eerder leken The Toffees hard op weg om Arnaut Danjuma terug naar Engeland te laten keren. De aanvaller zou worden gehuurd van Villarreal. De international van Oranje koos, mede vanwege het ontslag van Everton-manager Frank Lampard, om alsnog niet te tekenen op Goodison Park. Danjuma verhuisde naar Tottenham Hotspur en maakte inmiddels al zijn debuut.

Premier League

Everton moet in de tweede seizoenshelft alle zeilen bijzetten om in de Premier League te blijven. De kwakkelende club staat na twintig wedstrijden op de negentiende plek, die aan het einde van de rit degradatie betekent. Aan Sean Dyche de taak om Everton op het hoogste niveau te houden. Hij werd aangesteld als opvolger van Lampard. Aanstaande zaterdag speelt Everton in eigen huis tegen koploper Arsenal.

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen