FC Barcelona
0 – 0
Rayo Vallecano

Zeljko Petrovic moet Egypte van superster Salah reanimeren

5 juli 2022 – Zeljko Petrovic is in beeld als nieuwe bondscoach van de nationale ploeg van Egypte. De Montenegrijnse coach is een van de twee overgebleven kandidaten om de ploeg van superster Mohamed Salah bij de hand te nemen. Petrovic wacht daarmee een fraaie uitdaging.

Zeljko Petrovic moet Egypte van superster Salah reanimeren

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt De Telegraaf. Petrovic moet Egypte weer aan nieuwe successen helpen, nadat het een teleurstellend jaar beleefde. In de finale van de Afrika Cup was Senegal uiteindelijk te sterk na een strafschoppenreeks, terwijl het Noord-Afrikaanse land zich niet wist te plaatsen voor het wereldkampioenschap van eind dit jaar. Dat kostte Carlos Queiroz uiteindelijk de kop.

Petrovic concurreert met een bijna-naamgenoot voor de vacature. De Zwitser Vladimir Petkovic behoort namelijk eveneens tot de kandidaten bij Egypte. "Ik heb er aanvankelijk geen aandacht aan besteed", reageert Petrovic op het nieuws. "Dat ik tot de laatste twee kandidaten hoor is mooi, maar zegt verder niks. Het gaat er toch om wie er uiteindelijk gekozen wordt."

Petrovic leek afgelopen jaar op weg naar de nationale ploeg van Qatar, maar daar hoorde hij niets meer van. In het verleden werkte hij onder meer als assistent bij Feyenoord en stond hij aan het roer van ADO Den Haag en Willem II.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd