Maakt Ajax recordtransfer Bergwijn eindelijk wereldkundig?

7 juli 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 7 juli.

Maakt Ajax recordtransfer Bergwijn eindelijk wereldkundig?

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+


Nieuws

Transferblog
De clubs zijn aan hun voorbereiding zijn begonnen en ondertussen wordt er ook hard gewerkt om de selecties voor het nieuwe seizoen op orde te krijgen. Wat staat er vandaag te gebeuren op de transfermarkt? Volg de laatste ontwikkelingen in het transferblog van FCUpdate.nl!

Transfer Bergwijn?
Woensdag werd bekend dat Steven Bergwijn met succes de medische keuring bij Ajax heeft doorstaan, maar de officiële bevestiging van Ajax en Tottenham Hotspur bleef vooralsnog uit. Maken de Amsterdammers de miljoenentransfer van de aanvaller vandaag definitief wereldkundig?

Specials

Gouden Leeuwinnen van 2017 versus nu: welk team is beter?
De Oranje Leeuwinnen beginnen volgende week aan hun missie om de Europese titel te verdedigen. In Engeland wordt het EK voor vrouwen afgewerkt. Hoe staat de ploeg van bondscoach Mark Parsons ervoor ten opzichte van vijf jaar geleden? FCUpdate.nl doet een vergelijkend warenonderzoek tussen de ploeg van nu en het gouden elftal van toen.

Voetbal op tv

21.00 uur: Noorwegen - Noord-Ierland, NPO 3, live verslag van het duel op het Vrouwen-EK

Reacties

Eredivisie