Hasselbaink komt met advies voor Ten Hag: "Verkoop Ronaldo"

6 juli 2022, 11:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jimmy-Floyd Hasselbaink denkt dat Manchester United er verstandig aan doet om Cristiano Ronaldo komende zomer te verkopen. Hoewel de oud-aanvaller denkt dat de Portugees niet te vervangen is, zou het voor coach Erik ten Hag het beste zijn om de ster uit te zwaaien.

Ronaldo overweegt zelf te vertrekken omdat hij met Manchester United dit seizoen geen Champions League-voetbal gaat spelen. "Je wilt nooit een ongelukkige speler in je team, zeker niet eentje van zijn kaliber", begint Hasselbaink in gesprek met Sky Sports. "Je moet juist hebben dat hij blij is. Als hij dat niet is, kun je hem beter verkopen."

Dat is volgens Hasselbaink niet per se een slechte zaak. "Als je met hem gaat werken, moet je het team om hem heenbouwen. Nu kun je het team door hem te verkopen op meerdere plekken versterken. Je kan het geld voor andere spelers gebruiken. Ronaldo is niet te vervangen, dat moet je ook niet doen. Als hij weg wil, moet je hem laten gaan."

Ronaldo kroonde zich afgelopen seizoen nog tot clubtopscorer bij United. "Hij heeft nu nog de leeftijd dat hij een jaartje in de Champions League mee kan doen. Als je zo veel mogelijk geld voor hem krijgt, kun je het team alleen maar sterker maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Melanin heeft gesproken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen