Veel lof voor Van Bommel bij Antwerp: "Respectvol en duidelijk"

10 juli 2022, 14:40

Het Antwerp FC van Mark van Bommel is bezig aan een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen. De nieuwe trainer maakt intern veel indruk, zo bleek uit de woorden van enkele van zijn spelers. De 33-jarige ervaren verdediger Ritchie De Laet durfde zelfs een vergelijking met Van Bommels voorganger Brian Priske aan. 

In die vergelijking, die hij maakte in Het Laatste Nieuws, kwam Priske er niet goed vanaf. "Het is duidelijk wat het plan is, meer dan vorig jaar", liet hij optekenen. "We kregen in Oostenrijk (op trainingskamp, red.) lange sessies voorgeschoteld, soms tot tweeënhalf uur. Maar dat is logisch. De trainer wil zijn visie overbrengen, ook met videobeelden. Je merkt dat hij op het allerhoogste niveau heeft gespeeld en dat hij van de besten heeft geleerd."

De Laet kreeg bijval van zijn ploeggenoten. "De spelers en staf vormen één grote familie", merkte de deze zomer aangetrokken Davino Verhulst al na anderhalve week op. "De trainer werkt op een heel respectvolle manier en brengt zijn boodschap duidelijk over. Dat zorgt voor een mooie dynamiek." Eerste keeper Jean Butez vulde aan: "Van Bomel is een moderne coach die veel hamert op intensiteit met én zonder bal."

Versterkingen

Hoewel Antwerp er dus nu al goed voorstaat, vertelde voorzitter Paul Gheysens aan hetzelfde medium dat er nog drie à vier versterkingen zullen komen. Het is bekend dat Toby Alderweireld een van de namen is waar technisch directeur Marc Overmars mee bezig is. Ook de Argentijnse linksback Gaston Avila (20) van Boca Juniors is in beeld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen