Gewaagde uitspraak: Danilo ziet geen kwaliteitsverschil met Ajax

13 juli 2022, 10:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Danilo is nog altijd blij met zijn overstap van Ajax naar aartsrivaal Feyenoord. De Braziliaanse aanvaller trok afgelopen zomer transfervrij de deur achter zich dicht en verkaste naar Rotterdam. De verschillen zijn qua niveau niet groot tussen de nummers een en drie van afgelopen seizoen.

De Braziliaanse spits is onder de indruk van de spelers om hem heen. "Ik zie ook geen enkel niveauverschil met Ajax, ook al zal niet iedereen me geloven. Maar serieus: Marcos Senesi, Orkun Kökcü, Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, die kunnen bij Ajax mee. En ik geniet helemaal van Fredrik Aursnes. Hij laat voetbal er zo makkelijk uitzien: nooit balverlies, altijd de goede oplossing", steekt Danilo de loftrompet in gesprek met Voetbal International.

Ook het werken met zijn nieuwe hoofdcoach, Arne Slot, bevalt de aanvaller. "Slot is constant met me bezig. Steeds gaat het over wat beter moet, alles tot in details. Een stapje naar links of rechts, kan het verschil maken. Dan zegt hij: "Waarom sta je op dat moment niet daar of daar?" Ik doe dat dan de volgende keer en voel dat het beter is. Details, details. Slot ontgaat niks."

Ajax pikte Danilo op jonge leeftijd op in Brazilië en verhuurde hem twee jaar geleden aan FC Twente. Daar was hij goed voor zeventien goals. Danilo begon afgelopen seizoen als tweede spits bij Ajax, maar zakte in de pikorde na de komst van Brian Brobbey.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij heeft de Rotterdamse humor al snel overgenomen 😂😂😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen