1908.nl geeft grote Feyenoord-update: Gnonto, Timber en Hancko

15 juli 2022, 08:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord roert zich flink op de transfermarkt en wil nog minstens zeven spelers naar Rotterdam halen. Zo is de ploeg van coach Arne Slot in de markt voor toptalenten Wilfried Gnonto en Quinten Timber, maar blijkt hun komst complex. Het goed ingevoerde 1908.nl geeft een grote transferupdate over Feyenoord.

Feyenoord is persoonlijk al weken rond met Gnonto, maar ondervindt problemen met FC Zürich. Die club verlangt een transfersom van minstens tien miljoen euro voor de achttienjarige spits, terwijl Feyenoord slechts vier miljoen wil betalen. De verwachting is dat de transfersom slinkt naarmate de deadline nadert. Volgend jaar kan Gnonto namelijk transfervrij vertrekken.

Ook Quinten Timber staat op de verlanglijst van Feyenoord. Het grote probleem is echter dat de concurrentie aanzienlijk meer te besteden heeft. Ook PSV zou in de markt zijn, maar de Eindhovenaren lijken de middenvelder gezien de vele spelers niet nodig te hebben. In Rotterdam zou de smaakmaker van FC Utrecht sneller verzekerd zijn van een basisplaats. Over de Slowaakse verdediger Dávid Hancko heeft 1908.nl goed nieuws. De linksback staat zelf open voor een transfer, waardoor de deal een akkoord nadert.

Volgens het medium heeft Feyenoord na de verkoop van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra zo'n vijftien miljoen euro te besteden voor nieuwe spelers. Dat bedrag is al lager geworden na het aantrekken van Javairo Dilrosun. Voor die vijftien miljoen speurt Feyenoord nog naar minstens zeven spelers, zo gaf coach Arne Slot aan. Malacia en Sinisterra werden samen voor veertig miljoen euro verkocht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RaymondKeus14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een update .. "wow".. pfff

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Weer veel gelul/hersenspinsels van een watcher ,maar niks concreets. Alles kan gebeuren eigenlijk,lekker makkelijk .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen