'AS Roma komt in zoektocht weer uit bij Senesi: vraagprijs probleem'

20 juli 2022, 19:02

AS Roma gaat aankloppen bij Feyenoord. De Italiaanse club haalde eerder op de dag Paulo Dybala binnen, maar de club is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Nu zou de focus op de achterhoede komen te liggen, waar Marcos Senesi een van de toptargets voor is.

De Argentijnse verdediger was eerder in de transferperiode sterk gelinkt aan Roma, maar de geruchten waren de afgelopen dagen bekoeld. Nu zou de winnaar van de Conference League toch weer concreet worden voor de mandekker, meldt Calciomercato. De verdediger maakte in de finale van het derde Europese toernooi een solide indruk op José Mourinho, die na die wedstrijd helemaal weg is van de Feyenoorder.

Lees ook: AS Roma haalt Dybala en ziet Wijnaldum als volgende topaanwinst

Of de clubs tot een deal gaan komen, valt overigens nog te bezien. De Rotterdammers houden tot dusver vast aan een vraagprijs van zestien miljoen euro, terwijl de Romeinen denken aan een bedrag van tien miljoen euro. Het gat tussen vraag en aanbod is dus behoorlijk. Mogelijk vinden de partijen elkaar als Roma verdediger Marash Kumbulla weet te slijten aan Torino. De verdediger wordt in Turijn gezien als opvolger van Gleison Bremer, die bovenaan het wensenlijstje van Juventus staat na het vertrek van Matthijs de Ligt.

Feyenoord-leegloop

In de Kuip hoopt men dat Senesi 'gewoon' blijft, aangezien de club Tyrell Malacia en Luis Sinisterra al voor miljoenen verkocht heeft. Daarnaast zijn Bryan Linssen, Cyriel Dessers, Guus Til en Reiss Nelson ook al vertrekken uit de havenstad. De kans dat Feyenoord de vraagprijs laat zakken voor de Argentijn is daardoor enorm klein. Roma zal dus over de brug moeten komen als ze de handtekening van de mandekker willen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ga maar voor onder de 10 miljoen een goede jonge centrale verdediger zoeken onmogelijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen