'Fortuna verrast opnieuw op transfermarkt en slaat dubbelslag'

21 juli 2022, 23:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Fortuna Sittard kan snel twee nieuwe spelers verwelkomen. De Limburgse club is helemaal rond met centrumverdediger Rodrigo Guth, terwijl volgens Voetbal International ook Spanjaard Iñigo Córdoba op weg is naar Sittard.

Het was al een tijdje bekend dat de Limburgers een akkoord naderden met Atalanta Bergamo over de komst van Guth. De Duitse verdediger kwam het afgelopen jaar op huurbasis uit voor NEC, waarna hij weer terugkeerde bij zijn werkgever in Italië. NEC wilde ook graag verder met Guth, maar Fortuna Sittard troeft de Gelderse club financieel gezien af.

Dat de Limburgers in het vorige Eredivisie-seizoen goed om zich heen hebben gekeken is duidelijk, want ook Go Ahead Eagles-smaakmaker Iñigo Córdoba is onderweg naar de ambitieuze club. Het binnenhalen van Córdoba is knap, aangezien de transfervrije Spanjaard in de belangstelling stond van verschillende clubs. Hij zal een driejarig contract tekenen in Sittard.

De nieuwe dubbelslag die Fortuna Sittard slaat op de transfermarkt is typerend voor de ambities voor het nieuwe seizoen. Eerder wisten de Limburgers voor een enorme stunt te zorgen door Burak Yilmaz binnen te hengelen, waarmee de toon voor het nieuwe seizoen werd gezet. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen