Van Bommel tempert verwachtingen, ondanks bedrijvige Overmars

22 juli 2022, 21:01

Mark van Bommel wil niet te hoog van de toren blazen met Royal Antwerp. De club investeerde deze zomer fors met de komst van Vincent Janssen en Toby Alderweireld, maar volgens de trainer is zijn ploeg niet de favoriet om landskampioen te worden.

"Uiteraard hebben we al een paar mooie aankopen gedaan, die er direct staan", doelt hij in gesprek met Het Nieuwsblad op de internationals van Nederland en België. "Maar er zitten ook strategische aankopen bij. Jongens die we nu moesten halen omdat ze over die jaar niet meer te betalen zijn, maar die nog tijd nodig hebben. Het is dus niet zo dat we met deze transfers meteen titelfavoriet zijn. Je moet realistisch blijven."

De trainer hoopt, uiteraard, wel op de titel. "Dat is ons doel. Maar dan moeten we nog veel stappen zetten. We zijn nu vier weken ver, je kan nog geen wonderen verwachten. Wel moet er al een bepaalde structuur zichtbaar zijn en dat was tegen Drita het geval. Het was nog niet verfijnd, we slagen er nog niet in om onze tegenstander helemaal stuk te spelen. Maar dat kan ook niet, als die met zeven man centraal voor eigen doel staan", aldus de trainer, die met zijn ploeg doelpuntloos gelijkspeelde tegen de ploeg uit Kosovo.

Voor de return tegen Drita op het programma staat speelt Van Bommel met zijn ploeg eerst tegen KV Mechelen. In de voorbereiding werd met 4-0 gewonnen, maar nu gaat het om de knikkers. Het is de eerste wedstrijd in de competitie voor de ploeg. "Zondag zullen we beter met onze kansen moeten omgaan dan gisteravond, willen we een resultaat pakken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen