Heracles verkoopt Quagliata voor fraai bedrag aan promovendus

26 juli 2022 – Heracles Almelo neemt definitief afscheid van Giacomo Quagliata. De 22-jarige linkervleugelverdediger is verkocht aan Cremonese. De Almeloërs doen geen uitspraken over de hoogte van de transfersom, maar naar verluidt is er een bedrag van twee miljoen euro gemoeid met de overgang.

Heracles verkoopt Quagliata voor fraai bedrag aan promovendus

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Quagliata maakte in 2020 de overstap van Pro Vercelli naar Heracles. Na een gewenningsperiode groeide de Italiaan uit tot een vaste waarde in Almelo. In totaal speelde de linksback 58 officiële wedstrijden voor Heracles, waarvan 54 in de Eredivisie, twee in de play-offs en twee in de KNVB Beker.

"Ik ben trots dat ik deze stap kan maken. Met deze transfer krijg ik de kans om in een grote competitie te spelen en die wil ik pakken. Ik ben Heracles Almelo dankbaar voor de afgelopen tweeënhalf jaar. Ik heb me in Almelo ontwikkeld tot de voetballer die ik nu ben. Ik wens de club veel succes in de strijd om promotie", reageert Quagliata, die eerder deze transferzomer ook werd gelinkt aan Feyenoord, op zijn transfer.

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma vindt dat de Italiaan een 'fantastische' stap maakt. "Onze scouts hebben Giacomo tweeënhalf jaar geleden opgepikt uit de Serie C. Dat hij zich heeft ontwikkeld tot jeugdinternational van Italië, die deze zomer ook mee mocht op trainingsstage met de A-selectie van Italië, is een compliment voor zowel speler als club. Deze transfer is echt een beloning voor zijn ontwikkeling."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd