Cirkel is rond: Luis Suárez maakt keuze voor nieuwe club bekend

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 juli 2022 – De zoektocht van Luis Suárez naar een nieuwe club is ten einde gekomen. De 35-jarige aanvaller keert terug naar de club waar het allemaal voor hem begon: Nacional.

Cirkel is rond: Luis Suárez maakt keuze voor nieuwe club bekend

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Suárez heeft dinsdagavond op social media aangekondigd dat hij aan de slag gaat bij zijn jeugdliefde. De Uruguyaanse aanvaller genoot een groot deel van zijn jeugdopleiding bij Nacional en zette er tevens zijn eerste stappen als profvoetballer.

In 2006 plukte FC Groningen Suárez weg uit Uruguay. Het was het begin van een imposante Europese carrière, die hem bij Ajax, Liverpool, FC Barcelona en Atlético Madrid bracht. In mei werd duidelijk dat Suárez de club uit de Spaanse hoofdstad zou verlaten. De Uruguayaan leek nog niet klaar in Europa, maar kiest er nu toch voor om terug te keren naar zijn thuisland.

Suárez won tijdens zijn carrière in Europa diverse prijzen. Met Ajax won hij de KNVB Beker (2010), met Liverpool de League Cup (2012), met FC Barcelona meerdere landstitels en de Champions League (2015). Met Atlético Madrid werd hij in 2021 ook kampioen van Spanje.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd