'Balotelli verkiest Zwitserland boven Spaans en Italiaans avontuur'

27 juli 2022, 13:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Sion zorgt voor verbazing op de transfermarkt. De club lijkt Mario Balotelli binnen te hengelen. Dat terwijl de aanvaller ook gelinkt werd aan avonturen in Italië en Spanje. De onderhandelingen tussen De Zwitserse club en zijn huidige werkgever Adana Demirspor zouden de goede kant opgaan. De hoofdrolspeler zou wel openstaan voor een overstap.

De president van de Turkse club is duidelijk over een transfer, in gesprek met Blick. "We zijn in gesprek met Sion en hebben laten weten welk bedrag wij voor Balotelli willen hebben. De bal ligt nu bij hen", aldus Murat Sancak. Ook de sportief directeur van FC Sion, Barthélémy Constantin, bevestigt de gesprekken tussen de clubs. "Het was een open gesprek. Nu moeten we de situatie goed analyseren. Ik hoop dat we snel een oplossing kunnen vinden, het liefst in de komende dagen."

De Italiaanse spits ligt nog twee seizoenen vast in Turkije, maar de kans dat hij zijn contract uitdient, lijkt nihil te zijn. Afgelopen seizoen maakte Balotelli achttien doelpunten voor de club, waardoor meerdere ploegen geïnteresseerd raakten. De Italiaan werd gelinkt aan Valencia, waar zijn landgenoot Gennaro Gattuso voor de groep staat, terwijl Serie A-club Monza ook openlijk met de doelpuntenmaker flirtte.

Silvio Berlusconi is eigenaar bij Monza en is een goede vriend van Balotelli. "We kunnen van Monza een superploeg maken. Wij willen een vaste waarde worden in de Serie A. Ik heb hem gevraagd om terug te komen. We zullen zien of hij echt in de plannen van de club past", vertelde de voormalig politicus onlangs in gesprek met Sky Sports.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen