Ten Hag gaat Ronaldo gebruiken: 'Zondag speelt de koning'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 juli 2022 – Cristiano Ronaldo lijkt zondag zijn eerste minuten te gaan maken van dit seizoen. De aanvaller moest een paar weken geleden al beginnen aan de voorbereiding bij Manchester United, maar kreeg langer vrijaf wegens familieomstandigheden. Zondag lijkt hij in actie te komen tegen Rayo Vallecano.

Ten Hag gaat Ronaldo gebruiken: 'Zondag speelt de koning'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Zondag speelt de koning', schrijft Ronaldo op Instagram. Het is een reactie van de aanvaller op een post van een supporter, die meldt dat de Portugees niet bij de selectie van Manchester United zit die op het vliegtuig is gestapt richting Noorwegen. De ploeg speelt zaterdag tegen Atlético Madrid en neemt het een dag later op tegen de andere club uit Spanje. Dat duel wordt gewoon afgewerkt op Old Trafford.

Lees ook: Ronaldo reageert met vier emoji's op protest Atlético-fans

Het is de vraag of het zijn laatste minuten zijn voor de Red Devils. Het is inmiddels geen geheim meer dat de aanvaller wil vertrekken uit Manchester, omdat de ploeg zich afgelopen seizoen niet heeft geplaatst voor de Champions League. Ronaldo wil in zijn laatste jaren als profvoetballer graag op het hoogste podium actief blijven. Een avontuur in de Europa League ziet hij dan ook niet zitten, waardoor een vertrek volgens hem de enige oplossing is.

Ronaldo werd al gelinkt aan Bayern München, Atlético Madrid en Napoli, maar inmiddels lijkt Sporting Portugal de beste papieren te hebben voor de spits. De Portugees brak bij die club door in het profvoetbal en nu kan hij daar zijn carrière ook afsluiten. Zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes is met de groen-witten in gesprek, maar Manchester United hoopt hem nog altijd binnenboord te houden. Vorig seizoen toonde hij zijn klasse met achttien competitietreffers.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd