Zerrouki duidelijk: hij wil de stap naar Feyenoord maken

5 augustus 2022 – Ramiz Zerrouki heeft zich na afloop van de wedstrijd tussen Cukaricki en FC Twente (1-3) voor het eerst uitgesproken over de belangstelling van Feyenoord. De Rotterdammers willen de 24-jarige middenvelder aantrekken als opvolger van Fredrik Aursnes, die zijn loopbaan bij Benfica lijkt te gaan vervolgen. Zerrouki zelf ziet een overstap naar Feyenoord wel zitten.?

Zerrouki duidelijk: hij wil de stap naar Feyenoord maken

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het is niet aan mij of dit mijn laatste Europese wedstrijd voor FC Twente was", vertelde Zerrouki donderdag na afloop van de wedstrijd in Servië tegen RTV Oost. "Ik heb bewust de afgelopen 48 uur afstand genomen om mij op deze wedstrijd te focussen. Ik heb de ambitie om de stap te maken. Ik ben FC Twente dankbaar. Een fantastische club, met geweldige supporters en een fantastisch team."

Feyenoord zou een bod van vijf miljoen euro hebben uitgebracht op Zerrouki. "Uiteindelijk wil je als voetballer ook groeien en ik denk dat dit voor mij een mooi podium is. Ik weet wat ik wil en ik denk dat het voor mijn toekomst goed kan zijn. Twente zit in mijn hart, maar je moet ook eerlijk zijn", gaat de Algerijns international verder.

Twente wil niet meewerken aan een vertrek van Zerrouki. De club uit Enschede heeft bij monde van technisch directeur Jan Streuer en trainer Ron Jans meerdere malen laten weten dat de middenvelder eigenijk niet te koop is. "Twente speelt voorronde Conference League en als je als voetballer een stap kan maken die hogerop is en je denkt dat je je daar goed kan ontwikkelen, dan moet je daar over nadenken. Dus van mijn kant zou ik de stap graag maken", besluit Zerrouki.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd